Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik Etkinliği'ne Katıldık.

Özel Oya Akın Yıldız Ortaokulu, Uluslararası Bilge Kunduz Enformatik Etkinliği'ne 5.6.7. ve 8. Sınıfta okuyan öğrencilerimizle, Kasım 2016 tarihinde katıldık. Etkinlik Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Fatoş BÖLÜKBAŞI Koordinatörlüğünde, Okulumuz Bilişim Teknolojileri Laboratuvarında "online” olarak gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz,http://esinav.ankara.edu.tr/sitesine kullanıcı adları (Türkçe karakter kullanmadan isim soyisim- birleşik) ve şifreleri (bk2015) ile girerek sonuçlarını öğrenebilirler.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve yüksek puan alarak okulumuzu Türkiye´de başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma Hakkında;

Yarışmadaki görevler,zorluk derecesi kolay olan görevler 6 puan, orta zorluk derecesindeki görevler 9 puan ve zor olan görevler ise 12 puan olarak hesaplanmıştır.Yanlış yanıtlar veya yanıtlanmamış görevler puanlamada dikkate alınmamıştır.Bu yarışmada alınabilecek en yüksek puan 135’tir.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgilerewww.bilgekunduz.orgadresinden ulaşabilirsiniz.

Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi Zümresi