Yaz Okulu

Oya Akın Yıldız Okulları, her yıl Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında her biri ikişer hafta süren beş ayrı dönemden oluşan "Yıldız Yaz Okulu” açmaktadır.

Öğrencilere sınıf öğretmenleri ile birlikte uzman Türk ve yabancı öğretmenler eşliğinde; yüzme, basketbol, jimnastik, step, voleybol, futbol, tenis, dart, langırt, masa tenisi, binicilik, ingilizce, drama, dans, resim ve seramik, atölye çalışmaları, uygulama bahçesi, fotoğrafçılık, piknik, sinema gibi birçok eğitici ve eğlenceli aktivitelere katılarak hem eğitici hem keyifli bir yaz tatili geçirme olanağı sunulmaktadır.

Yaz Okulu çalışmaları anne ve babaların çocuklarını güvenle bırakabileceği modern ve korunaklı tesislerde yapılmaktadır.

Yaz Okuluna katılmak isteyen öğrenciler için her yıl Mayıs ayı içerisinde ayrıntılı bilgi verilmektedir.