Yıldızlı Davranışlarım

Değerli Velimiz,

Oya Akın Yıldız Portakal Çiçeği İlkokulu olarak eğitim-öğretim sürecinin sadece öğretimle sınırlandırılmaması gerektiğinin bu dönemin aynı zamanda çocuklarımızı hayata hazırlayan, olumlu davranış değişiklikleri geliştirerek onlara birey olmayı öğreten bir zaman dilimi olduğunun bilincindeyiz. Portakal çiçeği ilkokulu öğrencileri kendi başına birçok şeyi başarabilen, sorumluluklarını bilen ve içinde yaşadıkları toplumu tanıyan, sosyal yaşamın gerektirdiklerini yapabilme becerisine sahip çocuklar olarak yetişecek en başta siz ebeveynlerine sonra da tüm topluma faydalı bireyler haline geleceklerdir.

Bu düşünceler ışığında geleceğin yıldızı olacak çocuklarımızın olumlu davranışlarını destekleyerek, davranışı pekiştirecek bir süreci başlatıyoruz. "Yıldızlı Davranışlarım” projemizde gün içerisinde öğrencimizin göstereceği olumlu davranışlar mümkün olduğunca gözlemlenecek, yıldızlı davranış kartlarına yazılacaktır. Cuma günleri bu kartlar davranışlarımızla renklenen yıldız ağacımıza asılacak ve tüm hafta boyunca örnek teşkil etmesi adına ağacımızda asılı duracaktır. Ayrıca çekiliş ile belirlenen bazı öğrencilerimiz yaptıkları güzel davranışlarını cuma günleri bayrak törenlerinde arkadaşları ile paylaşarak okulumuzun yıldızlı davranışlarının oluşması sürecinde etkin rol oynamış olacaklardır.

Bu gibi projelerimizden sizlerin de haberdar olması ve sürecin tarafınızdan desteklenmesi son derece gerekli ve bizler için değerlidir. Tüm çocuklarımızın birer yıldız olduğunu biliyor ve her biri ile gurur duyuyoruz. Sevgilerimizle…

Oya Akın Yıldız Portakal Çiçeği İlkokul Müdürlüğü